Lees meer over de BOVAG Afleverbeurt voor auto en motor

Wil jij ook zonder zorgen op weg?

BOVAG Afleverbeurt op auto's en motoren

Een occasion van viaBOVAG.nl wordt altijd afgeleverd met BOVAG Garantie en BOVAG Omruilgarantie. Voor extra zekerheid kun je verder kiezen voor een BOVAG Afleverbeurt. Bij motoren is de BOVAG afleverbeurt standaard inbegrepen. Dan levert het BOVAG-bedrijf het voertuig af nadat die op een aantal punten goed nagekeken is. Dan kun je zonder zorgen de weg op.

Lees hieronder meer over de BOVAG afleverbeurt en waarom deze zo belangrijk is.

zuinige auto's op viaBOVAG.nl

Met een BOVAG Afleverbeurt zit ook het onderhoud van jouw motor of auto bij aankoop altijd goed!

Wat houdt een BOVAG Afleverbeurt in?

Als je met viaBOVAG.nl jouw ideale occasion hebt gevonden, zorgt een BOVAG Afleverbeurt ervoor dat ook het onderhoud van het voertuig bij aankoop goed zit. Een BOVAG Afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt: de vloeistoffen worden gecontroleerd en ook wordt het voertuig gecontroleerd op belangrijke slijtagedelen, zoals de toestand van de banden, de remmen en de distributieriem.

Waarom is een BOVAG Afleverbeurt zo belangrijk?

Zeker bij een grote aankoop wil je niet voor verrassingen komen te staan. Een BOVAG Afleverbeurt zorgt voor extra zekerheid. Niet alleen is de occasion beschermd met de standaard BOVAG Garantie, maar ook weet je dankzij de BOVAG Afleverbeurt zeker dat je het eerste halfjaar geen onderhoudskosten aan het voertuig hebt. Een BOVAG Afleverbeurt biedt namelijk een aantal fijne zekerheden.

Garanties en zekerheden van een BOVAG Afleverbeurt auto

Een auto met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste zes maanden (of 6.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij. De distributieriem gaat nog minimaal 10.000 km mee, de zomer- of all-season banden hebben nog minimaal 2,5 mm profiel en als de auto is afgeleverd op winterbanden, dan hebben die minimaal 5,5 mm profiel. De APK is nog minimaal zes maanden geldig.

Garanties en zekerheden van een BOVAG Afleverbeurt motor

Een motor met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste zes maanden (of 3.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij. De motor, aandrijflijn, elektrisch- en rijwielgedeelte zijn gecontroleerd en zo nodig afgesteld. Vloeistoffen zijn gecontroleerd en/of bijgevuld en je rijdt met een volle tank brandstof weg. Uiteraard is de motor volgens de BOVAG 40 puntencheck gecontroleerd en klaargemaakt.

Meer zekerheden

De BOVAG Afleverbeurt is onderdeel van een aanbod van meerdere opties die extra zekerheid bieden bij de aanschaf van een tweedehands voertuig. Zo is er ook het BOVAG-label 100% Onderhouden, dat garandeert dat de onderhoudsgeschiedenis van de auto helemaal klopt. Behalve voor de BOVAG Afleverbeurt kun je ook kiezen voor de BOVAG 40-Puntencheck. Dan kijkt het BOVAG-bedrijf het voertuig extra grondig na en heb je nog meer zekerheid dat uw occasion helemaal in orde is. De BOVAG afleverbeurt en de BOVAG 40-puntencheck zijn voor motoren standaard inbegrepen.

Toch iets niet naar wens?

In het geval van een geschil over de BOVAG Afleverbeurt kun je een beroep doen op BOVAG Hulp bij Klachten .

BVG Omruilgarantie | Motor | Image | Overige G & Z

Overige garanties en zekerheden

Lees meer over onze andere garanties en zekerheden voor auto's en motoren.

Telefoon

Meer weten? We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur op 030-202 8222 (lokaal tarief).

Mail

Heb je vragen, tips of klachten? Mail naar hulp@viabovag.nl en we helpen je graag verder.

Keuzecoach

Op zoek naar een nieuw voertuig maar kan je wel wat advies gebruiken? Plan een telefonische afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.