We hebben 47 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Škoda
Rapid
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Skoda Rapid occasions en nieuwe Skoda Rapid bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Skoda Rapid

De Skoda Rapid is een vijfdeurs compacte auto die plaats biedt aan vijf passagiers. Hij is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor, en zowel voorwielaandrijving als vierwielaandrijving zijn beschikbaar. De Rapid is standaard voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en sloten, een zes luidsprekers stereosysteem en diverse veiligheidsvoorzieningen. Hij is ook leverbaar met diverse opties, waaronder een zonnedak, verwarmde stoelen en een navigatiesysteem.

De voordelen van de Skoda Rapid

De Skoda Rapid is een auto die perfect is voor gezinnen. Hij is ruim en comfortabel, en hij heeft veel geweldige functies die hem tot een geweldige keuze voor een gezinsauto maken. De Rapid heeft een grote kofferbak waar al uw bagage gemakkelijk in past, en hij heeft comfortabele stoelen die perfect zijn voor lange reizen. De Rapid heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen die het een veilige keuze maken voor uw gezin. Hij heeft airbags en antiblokkeerremmen, en hij is ook uitgerust met stabiliteitscontrole en tractiecontrole. De Rapid is ook zuinig met brandstof, dus u kunt geld besparen op brandstof.

Het verbruik van de Skoda Rapid

De Skoda Rapid is een zuinige auto die perfect is voor dagelijks gebruik. Hij heeft een 1.4-liter motor die een uitstekend brandstofrendement levert, zodat u geld kunt besparen aan de pomp. De Rapid heeft ook een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waardoor het een geweldige keuze is voor gezinnen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen