We hebben 10 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Kia
Carens
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Kia Carens occasions en nieuwe Kia Carens bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Kia Carens

De Kia Carens is een middelgrote MPV die plaats biedt aan minimaal vijf en maximaal zeven passagiers. De Carens is uitgerust met een groot aantal functies, waaronder verwarmde stoelen, airconditioning, cruise control en een achteruitrijcamera. Hij heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook en een autonome noodstop.

De voordelen van de Kia Carens

De Kia Carens is een betrouwbare, praktische en betaalbare auto die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. Hij is perfect voor gezinnen of iedereen die extra ruimte nodig heeft, en hij is geweldig voor lange reizen omdat hij comfortabel en zuinig is. De Carens heeft ook veel geweldige functies, zoals een achteruitkijkcamera, verwarmde stoelen en een zonnedak, waardoor het een geweldige waarde voor de prijs is.

Het verbruik van de Kia Carens

Dankzij zijn aerodynamisch design en lichtgewicht constructie is de Kia Carens een van de zuinigste auto's in zijn klasse. Hij haalt een indrukwekkend brandstofrendement tot 23 km/l op de gecombineerde cyclus, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor bestuurders die op zoek zijn naar een zuinige en milieuvriendelijke gezinsauto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen