We hebben 2 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Fiat
Grande Punto
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Fiat Grande Punto occasions en nieuwe Fiat Grande Punto bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Fiat Grande Punto

De Fiat Grande Punto is een subcompacte auto die sinds 2005 door de Italiaanse autofabrikant Fiat wordt geproduceerd. Hij is verkrijgbaar als drie - en vijfdeurs hatchback. De Grande Punto werd ontworpen door Filippo Perini in het Centro Stile Fiat en deelt een deel van zijn styling met de Fiat Nuova 500, die ook wordt geproduceerd in de Mirafiori fabriek in Turijn.

De voordelen van de Fiat Grande Punto

De Fiat Grande Punto is een auto met vele voordelen voor de bestuurder. Het eerste wat bestuurders zullen waarderen is de brandstofefficiëntie van de auto. Dit betekent dat bestuurders geld kunnen besparen op benzine en dit elders kunnen besteden. Daarnaast is de auto ook zeer comfortabel om in te rijden. De stoelen zijn ruim en de rit is soepel, waardoor lange ritten veel aangenamer worden. Tot slot is de auto ook stijlvol en modern, met een gestroomlijnd design dat zeker hoofden zal doen omdraaien.

Het verbruik van de Fiat Grande Punto

De Fiat Grande Punto is een zuinige auto die perfect geschikt is voor stadsverkeer. Hij heeft een 1.4 liter motor die een prima brandstofverbruik heeft, en zijn kleine formaat maakt hem makkelijk te parkeren op krappe plekken. De Grande Punto is ook een leuke auto om in te rijden, met een soepele rit en pittige acceleratie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen