We hebben 16 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Fiat
500L
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Fiat 500L occasions en nieuwe Fiat 500L bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Fiat 500L

De Fiat 500L is een vierdeurs hatchback met vijf zitplaatsen en is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus: Pop , Lounge , en Trekking . De Pop-uitvoering wordt aangedreven door een 1,4-liter viercilindermotor met een vermogen van 101 pk en een koppel van 97 Nm. De Lounge-uitvoering wordt aangedreven door een 1,4-liter viercilindermotor met een vermogen van 160 pk en een koppel van 184 Nm. De Trekking-uitvoering wordt aangedreven door een 1,4-liter viercilindermotor met een vermogen van 180 pk en een koppel van 177 Nm.

De voordelen van de Fiat 500L

De Fiat 500L is een geweldige auto voor bestuurders die veel functies en voorzieningen in hun auto willen. De 500L wordt geleverd met een ton van grote functies, waaronder een infotainmentsysteem, een zonnedak, en een achteruitkijkcamera.

Het verbruik van de Fiat 500L

De Fiat 500L is een vijfdeurs kleine gezinsauto met voorwielaandrijving en vijf passagiers, die sinds 2014 door Fiat Chrysler Automobiles wordt geproduceerd en op de markt gebracht. De 500L is verkrijgbaar in Europa en andere wereldmarkten en is een van de drie modellen in de Fiat 500-familie, waaronder de tweedeurs Fiat 500 en de vierdeurs Fiat 500X . De 500L is gebaseerd op het Fiat Small-platform, dat wordt gedeeld met de subcompacte auto's Panda en Punto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen