We hebben 175 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Cupra
Formentor
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Cupra Formentor occasions en nieuwe Cupra Formentor bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Cupra Formentor

De Cupra Formentor is een nieuwe release van Cupra. De Formentor heeft een gestroomlijnd, aerodynamisch ontwerp dat hem zowel snel als stijlvol maakt. Hij wordt geleverd met een krachtige motor die snelheden kan bereiken tot 250 km per uur, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die een statement wil maken op de weg. De Formentor beschikt ook over een aantal high-tech functies, waaronder een touch screen display, spraakherkenning software, en een achteruitkijkcamera. Het is de perfecte auto voor iedereen die wil genieten van de sensatie van het rijden op topsnelheden.

De voordelen van de Cupra Formentor

De Cupra Formentor is een high-performance sportauto die bestuurders een opwindende rijervaring biedt. De krachtige motor en het scherpe weggedrag van de auto maken hem perfect voor bochtige wegen, en het strakke design zorgt ervoor dat hij overal hoofden zal doen omdraaien. De Cupra Formentor zit ook boordevol functies die het rijden gemakkelijker en comfortabeler maken, zoals cruise control en een automatisch remsysteem. Bovendien is het interieur van de auto stijlvol en comfortabel, waardoor lange ritten een makkie worden. Als u op zoek bent naar een sportieve auto die zowel opwinding als praktisch nut biedt, dan is de Cupra Formentor een uitstekende keuze.

Het verbruik van de Cupra Formentor

De Cupra Formentor is een plug-in hybride elektrische auto met een gecombineerd brandstofverbruik tot 56 km/lHet heeft een actieradius tot 50 km op een enkele lading van de batterij, en het kan ook op benzine rijden voor een extra 500 km, voor een totale actieradius van 550 km. Wanneer hij op benzine rijdt, heeft de Cupra Formentor een brandstofrendement tot 13 km/l.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen