We hebben 0 motoren voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Ducati
Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Garantie & zekerheden
Kleur
Opties
Overige filters

Niks gevonden?
Pas je wensen aan.

Image Not found

Ducati 848 kopen

De Ducati 848 is een beroemde supersportmotorfiets van de Italiaanse fabrikant Ducati . De Ducati 848 kwam in 2008 op de markt en bleef tot 2013 in productie. Het is de opvolger van de Ducati 749. De Ducati 899 Panigale volgde de Ducati 848 op.

De Ducati 848 heeft alles in huis waar het merk Ducati voor staat: snelheid, emotie en looks. In het geval van de Ducati 848 praten we ook nog over een beroemde V-twin-krachtbron met een maximumvermogen van maar liefst 85 kW (116 pk). Dat hoge vermogen in combinatie met een drooggewicht van slechts 168 kilogram maakt dat de Ducati 848 nauwelijks onderdoet voor zijn grotere broer van destijds: de Ducati 1198.

Tweedehandse Ducati 848 kopen bij dealer

De Ducati 848 wordt geroemd om zijn wendbare karakter en vergevingsgezinde motorblok. En om zijn superprestaties. Dat de Ducati 848 veel in zijn mars heeft, komt ook door het feit dat dit supersportmodel ontwikkeld is in samenwerking met Ducati’s motorsportdivisie, genaamd Ducati Corse. Onder meer het trellisframe en componenten van de wielophanging zijn op die van Ducati’s circuitmotoren geïnspireerd. Het vinden van een tweedehands Ducati 848 moet niet heel moeilijk zijn, omdat de 848 destijds een populair model was.

Bekende problemen Ducati 848

Italiaanse motoren, dus ook Ducati’s, worden gezien als renpaardjes die continue verzorging nodig hebben. Vroeger had de zuidelijke techniek nog wel eens een slechte naam, vooral de elektronica. De fabrieken geven tegenwoordig veel meer aandacht aan de afwerking van hun producten en dit wantrouwen is zeker niet meer terecht. Van de vroege 848 is bekend dat er soms wat elektrische problemen waren, maar door de plaatsing van een hitteschild is dit via het uitstekende dealernetwerk opgelost. Van de 2008-2009 modellen kon de radiatorophanging losraken, maar ook dit kon eenvoudig worden opgelost door de garage. Deze supersportmotoren zijn gemaakt om sportief te worden bereden. Goed onderhoud is daarbij van groot belang. Dit geldt natuurlijk voor iedere motor maar zeker bij deze racemonsters. Wanneer je een tweedehands Ducati 848 te koop ziet staan, controleer dan in ieder geval of de onderhoudshistorie compleet is en let op beschadigde of vervangen onderdelen.

Ducati 848 met BOVAG Garantie

De Ducati 848 is vooral een motorfiets voor recreatieve ritten bij goed weer en bijvoorbeeld voor weekendjes weg. Voor de langere afstanden kun je echter beter kiezen voor een tourmodel. Let bij een supersportmodel als de Ducati 848 altijd op het onderhoudsverleden. Bij dealers staan vaak betrouwbare, gebruikte Ducati 848-modellen, mét BOVAG Garantie .

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen