We hebben 10 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Chateau
Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Interieur

Chateau caravan nieuw of occasion kopen

De caravans van Chateau uit België worden niet meer gemaakt. De merknaam is tegenwoordig eigendom van Kip caravans , maar vooralsnog hebben zij geen plannen om het merk nieuw leven in te blazen. Chateau caravans zijn degelijk en betrouwbaar en zijn ook als occasion interessant om te kopen. Houd wel rekening met de beperkte verkrijgbaarheid van onderdelen.

Chateau caravan modellen

De Chateau Calista en de Chateau Carrat zijn technisch gelijk aan elkaar. Van de Carrat bestaan twee verschillende uitvoeringen: de Carrat Comfort en de Carrat Nice. De Chateau Calista is een klassieker en was beschikbaar in maar liefst twaalf verschillende uitvoeringen. Een bijzondere uitvoering is de Chateau Calista 450 FHU, ofwel de Chateau Calista Chalet. Dit was de bestverkochte caravan in zijn klasse, waarbij het romantische interieur door vrouwen bedacht is. In 2014 was de Chateau Calista 450 FHU caravan van het jaar.

Caravan Chateau uit 2010, 2012, 2018, 2019

De Chateau Calypso is een praktische caravan voor gezinnen die er graag op uit trekken. Er zijn vier indelingen beschikbaar:

  • Chateau Calypso 400 TZF is compact en heeft een treinzit met een vast bed.

  • Chateau Calypso 430 DF is eveneens compact en heeft een Frans bed.

  • Chateau Calypso 450 FHD is veelzijdig, heeft eveneens een Frans bed en een ruime dinette die omgebouwd kan worden tot een tweepersoonsbed.

  • Chateau Calypso 480 KMD heeft naast twee vaste bedden een stapelbed voor kinderen Het topmodel bij Chateau is de Cantara. Deze vijfsterrencaravan heeft gladde kunststof wanden, daardoor deze lichter van gewicht is. Bij de twee varianten, de Chateau 520 FHU en de Chateau 520 EU verschilt vooral de indeling.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen