We hebben 14 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Kip
Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Interieur

Kip caravan nieuw of occasion kopen

De eerste Kip-caravan werd in 1934 in Hoogeveen gebouwd door Jan Kip. Na een periode van hoogte- en dieptepunten sloot het merk zich aan bij Tirus. Dat ging in 2007 failliet, waarna een zelfstandige doorstart volgde. In 2008 kocht Kip caravans vanuit het faillissement van Chateau caravans de caravanmerken Chateau, Beyerland, Delta en Cristall. Nadat Kip in 2010 failliet ging, werd het overgenomen. Kip had in het verleden reguliere modellen caravans in het aanbod, maar tegenwoordig richt het merk zich vooral op lichtgewicht caravans met een hefdak. In Nederland staan 35.000 caravans van het merk Kip geregistreerd, daarvan is 26% ouder dan twintig jaar. Dit zegt iets over de kwaliteit van een Kip-caravan. Het is niet voor niets dat het merk zich mag verheugen over een trouwe klantenkring.

Kleine Kip caravan: Shelter

De Kip Shelter is een kleine kampeerwagen, die speciaal ontworpen is voor echte kampeerders. Het compacte model heeft een hefdaktentdoek van De Waard, waarmee extra staruimte ontstaat. De lichtgewicht Kip Shelter kan uitgebreid worden met een luifel of een tent en een (buiten)keuken. Ook zijn verschillende sportpakketten verkrijgbaar, zoals een fietspakket, een motorpakket en een surfpakket. De Kip Shelter is verkrijgbaar in drie modellen:

Andere Kip caravan modellen

Voor langere vakanties is de Kip Grey Line het meest geschikt. Dankzij goede rijeigenschappen, de praktische vormgeving en het ingebouwde Smart Energy System is dit model ideaal om onbezorgd te kunnen kamperen. De Kip Kompakt staat bekend om zijn hefdak en het lichte gewicht. Ook de compacte Vision beschikt over een hefdak en is geschikt voor auto’s met iets minder trekkracht. Bekijk hier het aanbod van de verschillende Kip caravans:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen