We hebben 435 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Merida
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Merida fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Het streven van het fietsmerk Merida is om mooie en kwalitatief hoogwaardige producten vervaardigen. En op zo’n manier dat iedereen zijn of haar bestemming zo aangenaam mogelijk kan bereiken. Daarbij combineren ze de kracht van twee landen: de productie in Taiwan met de verkoop vanuit Duitsland. Merida is wereldwijd inmiddels één van de grootste fietsproducenten, die niet alleen onder de naam Merida sportieve fietsen produceert, maar dit ook voor andere fietsmerken doet.

Racefietsen, mountainbikes en sportieve fietsen van Merida

De collectie van Merida fietsen bestaat uit sportieve fietsen, waaronder racefietsen en hun beroemde mountainbikes, maar ook fitness fietsen en sportieve hybrides vind je in hun aanbod. Bekijk hier het aanbod van Merida fietsen:

Merida e-bikes

Het aanbod van Merida e-bikes loopt uiteen van een praktische elektrische fiets met lage instap voor dagelijks gebruik tot ruige enduro e-mountainbikes waarmee geen terrein te ruig is. Voor hun Espresso-serie maken ze daarbij gebruik van Shimano Steps motoren. Diezelfde e-sets vind je terug bij de elektrische mountainbikes en sportfietsen van Merida, waarbij de accu vaak in het frame geïntegreerd is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen