We hebben 67 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Saab
9-3
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Saab 9-3 occasions en nieuwe Saab 9-3 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Saab 9-3

De Saab 9-3 is een kleine, luxe auto die voor het eerst werd geproduceerd in 1998. Hij is verkrijgbaar als sedan of wagon en heeft een 2.0L 4-cilinder motor die 150 pk levert. De 9-3 wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving, maar vierwielaandrijving is als optie leverbaar. Hij heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder zij-airbags, stabiliteitscontrole en tractiecontrole. Andere kenmerken zijn verwarmde stoelen, een zonnedak en lederen bekleding.

De voordelen van de Saab 9-3

De Saab 9-3 is een auto die veel voordelen heeft. Het is een comfortabele auto om in te rijden, met goede prestaties en rijeigenschappen. De 9-3 is ook een zeer veilige auto, met een aantal kenmerken die hem tot een van de veiligste auto's op de weg maken. Deze voorzieningen omvatten Saabs gepatenteerde veiligheidssysteem, dat airbags en een koprolbeveiligingssysteem omvat.

Het verbruik van de Saab 9-3

Het brandstofverbruik van de Saab 9-3 is een van de meest efficiënte in zijn klasse. De auto haalt een gemiddelde van 12 km/l in de stad en 17 km/l op de snelweg. De 9-3 beschikt ook over een Start/Stop systeem dat helpt brandstof te besparen wanneer de auto stationair draait.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen