We hebben 23 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Bentley
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Bentley occasion of nieuwe Bentley kopen op viaBOVAG.nl

Bentley is een Britse autofabrikant die zich sinds de oprichting in 1919 uitsluitend toespitst op exclusieve luxeauto’s. In de jaren dertig werd Bentley overgenomen door het eveneens Britse Rolls-Royce. Sinds 1998 maakt deel uit van de Volkswagen Groep en beleeft het merk grote successen met een geheel eigen modellengamma. Na de overname van Bentley door Rolls-Royce waren de modellen voornamelijk gebaseerd op bestaande voertuigen van Rolls-Royce. Vandaar dat de modellen van de twee Britse prestigemerken lange tijd moeilijk van elkaar te onderscheiden waren. Sinds de overname door de Volkswagen Groep bestaat het gamma van Bentley wel uit opzichzelfstaande modellen met een geheel eigen karakter.

Bentley Continental GT

De Bentley Continental GT is een vierpersoons coupé die in 2003 voor het eerst werd geïntroduceerd. Het is de opvolger van de Continental R en T die toonaangevende luxe combineert met uitzonderlijke prestaties. De Bentley Continental GT was geruime tijd de snelste vierpersoons auto ter wereld. Het is ook de bestverkochte Bentley ter wereld, al komt de Bentley Bentayga SUV qua verkoopcijfers erg in de buurt. In 2011 werd de tweede generatie Continental GT gelanceerd en in 2018 de derde generatie. Traditioneel wordt de Bentley Continental GT aangedreven door een machtige 6,0-liter V12-motor, maar sinds de tweede generatie is er ook een 4,0-liter V8-motor beschikbaar.

Bentley Bentayga

Door de enorme populariteit van SUV’s besloot Bentley, tegen alle verwachtingen in, zich ook op dit segment te richten. De Bentley Bentayga, de eerste SUV van het merk, is te koop sinds 2015 en deelt zijn technische basis met de Audi Q7. De Bentayga is onmiddellijk herkenbaar als Bentley door de typische stijlkenmerken en biedt alles wat van dit merk verwacht wordt. Behalve uitzonderlijke luxe biedt de Bentayga ook extreme prestaties voor een SUV van dit formaat en gewicht. Zo verbrak de Bentley Bentayga Speed het record van de hoogste topsnelheid voor een productie-SUV (306 km/u). Qua motoren is de Bentley Bentayga te vinden met een V8 benzinemotor, V8 dieselmotor, W12 benzinemotor en als V6 plug-in hybride waarmee ook volledig elektrisch kan worden gereden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen