We hebben 53 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Vouwfiets
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina

Tweedehands vouwfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Vouwfietsen zijn handig, modern en geven extra mobiliteit. Bijvoorbeeld wanneer je jezelf snel en efficiënt wilt verplaatsen, zoals in een drukke stad of wanneer je vervoersvormen combineert. Een vouwfiets neem je bijvoorbeeld eenvoudig mee in de trein, in een caravan of op een boot. Ook wanneer je op vakantie gaat of stallingsruimte voor je fiets wilt besparen is een vouwfiets zeer geschikt. En wanneer je je vouwfiets naar binnen meeneemt, dan is de kans op diefstal bovendien veel kleiner. Er zijn verschillende soorten en merken vouwfietsen verkrijgbaar. De meeste hebben een scharnierend frame dat vaak van aluminium is. Een vouwfiets heeft vaak meer bewegende onderdelen dan bijvoorbeeld een stadsfiets . Met een paar eenvoudige handelingen klap je een vouwfiets in of uit. Bij de meeste vouwfietsen is de wielmaat 20 inch . Hoe groter de diameter van de wielen is, hoe meer comfort ze bieden.

Bekende merken van vouwfietsen zijn Brompton, Dahon, Strida en Popal

Overweeg je een tweedehands vouwfiets te kopen? Bekijk dan hier het assortiment van:

Tweedehands elektrische vouwfiets

Met een elektrische vouwfiets krijg je ondersteuning tijdens het fietsen, handig wanneer je langere afstanden wilt afleggen. Net zoals bij elektrische stadsfietsen kan de aandrijving bij een vouwfiets met een voorwielmotor, middenmotor of met een achterwielmotor gebeuren. Overigens hebben de meeste vouwfietsen een middenmotor; dit rijdt comfortabel. De accu’s van elektrische vouwfietsen hebben over het algemeen iets minder capaciteit dan bij elektrische stadsfietsen, hierdoor wordt de actieradius kleiner.

Elektrische vouwfietsen van Brompton, Dahon, Popal, Tern en Eco Traveller

Wanneer je overweegt een tweedehands elektrische vouwfiets te kopen, dan heb je de keuze uit verschillende merken. Merken als Brompton en Dahon hebben zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van e-vouwfietsen. Bekijk hier het aanbod van:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen