We hebben 329 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Qwic
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Qwic elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Minder in de auto, maar vaker op de fiets. Dat is het streven van het Nederlandse fietsmerk Qwic. Door het gebruik van designelementen en vernieuwingen uit de automotive industrie bieden ze een serieus alternatief voor auto’s. Daarbij gebruikt het merk kwaliteitsonderdelen voor hun e-bikes. De fietsen van Qwic zijn al verschillende keren gekozen tot testwinnaar bij de categorie elektrische fietsen.

Qwic e-bike MN7, RD 10 en RD 11

De Qwic Premium MN7 heeft een uniek design. De fiets is zeer geschikt om korte en langere afstanden mee te fietsen, dankzij een krachtige middenmotor en geïntegreerde accu. De e-bike kun je koppelen aan je smartphone en is anti-diefstal proof.

De Qwic RD10 kan met recht een urban bike genoemd worden. Deze high speed fiets kwam als beste uit de fietstest van het AD. Hij heeft een achterwielmotor en een grote accucapaciteit.

De Qwic RD11 heeft ook achterwielaandrijving, een verende voorvork en maakt deel uit van de performance series van Qwic. Deze Premium serie biedt fietsen met verschillende ondersteuningen. Zo is er de keuze uit twee verschillende middenmotoren of een voorwielaandrijving.

Bekijk hier het aanbod van Qwic elektrische fietsen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen