We hebben 246 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Loekie
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Loekie kinderfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Van stoere jongensfietsen tot schattige meisjesfietsen, van stoere schoolfietsen tot hippe transportfietsen: Loekie staat altijd voor topkwaliteit tegen een redelijke prijs. Fietsen van Loekie zijn veilig, betrouwbaar en zien er bovendien hip en mooi uit. Loekie is onderdeel van de Accell Group, waar ook merken als Batavus, Koga en Babboe deel van uitmaken.

Kinderfietsen met een lage instap

Al sinds 1980 maakt Loekie de beste en veiligste fietsen voor kinderen vanaf drie tot negen jaar. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de frames. Die zijn stevig en laag, waardoor op- en afstappen eenvoudig gaat. Verlichting op een kinderfiets is belangrijk en ook hier kiest Loekie voor kwaliteit van onderdelen.

Loekie kinderfietsen voor iedere leeftijd

Of het nu gaat om een stoere jongensfiets of een kinderfiets voor echte prinsessen, Loekie biedt voor iedere leeftijd een passende kinderfiets. Een Loekie Prinses , Booster of een Snake ? Voor iedere leeftijd en lengte is er altijd een bijbehorende Loekie kinderfiets te vinden. Bekijk hier het overzicht van Loekie kinderfietsen, gesorteerd op bandenmaat:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen