We hebben 576 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Kalkhoff
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Kalkhoff fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Fietsen van het Duitse Kalkhoff combineren Duitse ingenieurskwaliteit met innovatieve techniek en modern design. Kalkhoff beschikt over één van de meest geavanceerde en grote testcentra in Europa. Bovendien wordt elke fiets individueel gemonteerd. Het merk Kalkhoff maakt sinds enkele jaren deel uit van Pon Holdings, die ook eigenaar zijn van andere fietsmerken zoals Union, Gazelle en Urban Arrow. Bij de categorie stadsfietsen voor dames en heren is Kalkhoff in hun eigen land een groot merk. De collectie fietsen heeft dan ook typische Duitse kenmerken: het zijn comfortabele fietsen die vaak meer versnellingen hebben dan Nederlandse stadsfietsen hebben. Kalkhoff fietsen zijn ideaal voor woon-werkverkeer, maar ook om recreatief mee te gaan fietsen.

Kalkhoff Voyager kopen

De Kalkhoff Voyager is een comfortabele hybridefiets voor avonturiers. De fietsen hebben een geveerde voorvork, derailleur en een open kettingkast. Hierdoor zijn het fietsen die licht trappen en ideaal zijn om langere afstanden mee af te leggen.

Onderhoudsarme Kalkhoff Agattu

De Kalkhoff Agattu is een onderhoudsarme fiets die vooral geschikt is voor woon-werkverkeer. Het is een minimalistisch instapmodel met een openkettingkast.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen