We hebben 464 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Cannondale
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Cannondale fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Het Amerikaanse merk Cannondale staat bekend om zijn hoogwaardige, veelal sportieve fietsen. Deze sportieve fietsen staan bekend om hun eigenzinnigheid, waarbij Cannondale doorlopend nieuwe technieken toepast. Bij de ontwikkeling van aluminium frames waren zij voorloper met hun hoogwaardige, lichte frames. Later pasten zij hun kennis en ervaring toe bij het ontwerpen van hoogwaardige carbon frames die vooral voor Cannondale mountainbikes en racefietsen werden gebruikt.

Tweedehands Cannondale mountainbike kopen

Of je nu voor een 26 inch of voor een 29 inch ATB kiest, met enkele (hardtail) of met dubbele vering (full suspension): je merkt direct dat een Cannondale ATB een zeer sportieve mountainbike is. Cannondale mountainbikes staan bekend om hun innovatie, denk bijvoorbeeld maar eens een hun voorvork met één poot: de Lefty . Zoek je een hoogwaardig afgemonteerde, lichte mountainbike voor in het bos, over onverharde paden of in de bergen? Met een Cannondale mountainbike kun je alle terreinen aan.

Tweedehands Cannondale racefiets kopen

Cannondale racefietsen staan bekend om hun sportieve karakter. De vaak stijve, maar toch comfortabele frames zijn veelal afgemonteerd met kwalitatieve onderdelen. De Cannondale CAAD 12 is een voortzetting van hun eerste hoogwaardige aluminium frames en voldoet aan alle huidige eisen. De Cannondale Synapse is meer geschikt voor langere ritten en past hiermee goed in de categorie van endurance racers. Wanneer je op zoek bent naar een echte wedstrijdfiets, kijk dan eens naar de Cannondale Supersix evo . Een lichtgewicht racefiets die gemaakt is om hogere snelheden te halen. Of zoek je het meer in een vermindering van de luchtweerstand? Dan is de Cannondale SystemSix iets voor je. Deze aero racefiets is aerodynamisch en klieft daarmee door de wind. Ga je liever het avontuur aan en wil je over onverharde paden rijden? Dan is de Cannondale Topstone een fraaie gravelfiets voor je.

Populaire modellen Cannondale racefietsen

Bekijk hier het aanbod van tweedehands Cannondale racefietsen:

Gebruikte Cannondale e-bike kopen

Sinds enkele jaren voert Cannondale ook e-bikes in hun assortiment fietsen. Deze hebben vaak een sportieve geometrie, waarbij je houding meer gestrekt is. De Cannondale Mavaro bijvoorbeeld is een elektrische fiets waarbij je veel comfortabele kilometers kunt maken. Hiervoor zorgt onder andere het stijve aluminium frame, de krachtige middenmotor en de dikkere banden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen