We hebben 8.257 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Frametype: Dames
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands elektrische damesfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Met een elektrische damesfiets of e-bike beschik je over extra ondersteuning tijdens het fietsen. Zo kun je ontspannen naar je werk, school of vrienden fietsen. En wil je een keer een keer nieuwe plaatsen of gebieden ontdekken? Dat gaat veel makkelijker met een elektrische fiets, omdat je actieradius veel groter is dan met een reguliere fiets.

Goedkope elektrische damesfiets kopen

Elektrische fietsen voor dames hebben voordelen ten opzichte van reguliere fietsen. Door de ondersteuning fietst je makkelijker, omdat je geen zware inspanning hoeft te leveren. Heel handig wanneer je een zetje in je rug kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij tegenwind of het oprijden van een heuvel. Elektrische fietsen zijn een goed alternatief voor de auto of reizen het openbaar vervoer, omdat je niet bezweet op je werk of op school aankomt. Een tweedehands elektrische damesfiets is bovendien goedkoper dan een nieuwe fiets, terwijl je nog lang van de fiets kunt genieten.

Verschillende motoren bij elektrische damesfietsen

Bij elektrische damesfietsen heb je de keuze uit e-bikes met een achtermotor, middenmotor, of een voorwielmotor. Ieder type aandrijving heeft z’n eigen kenmerken. Welke het meest past bij jouw wensen, hangt af waarvoor je de e-bike gaat gebruiken. De meeste elektrische damesfietsen beschikken over een middenmotor, deze zorgt voor een optimale wegligging omdat de motor laag in het frame is geplaatst. Bekijk hieronder het aanbod van:

Elektrische damesfiets met lage instap

Het voordeel van een damesfiets ten opzichte van een herenfiets is de lagere instap. Hierdoor kun je veilig en makkelijk snel op- en afstappen, bijvoorbeeld wanneer je onverwacht moet remmen. Er bestaan ook elektrische damesfietsen met een lage instap. Deze hebben een lagere schuine buis of kleinere, 26 inch wielen waardoor deze zeer geschikt zijn om nog makkelijker op- en af- te stappen. Bij elektrische damesfietsen heb je keuze uit verschillenden typen. De meest populaire zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen