We hebben 103 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Crosshybride
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina

Tweedehands crosshybride fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Een crosshybride combineert de eigenschappen van een racefiets met die van een mountainbike . Het is de perfecte fiets voor fietstochten op de weg, waarbij je ook makkelijk over onverharde paden kunt fietsen. Daarmee is een hybride fiets een echte allrounder, waarmee je meer mogelijkheden ontdekt om op allerlei soorten ondergrond te rijden. Asfalt, schelpenpaden, bospaden of zelfs zandpaden: niets is voor een crosshybride te gek. En als je de naam crosshybride bekijkt, dan is dat ook logisch.

Waarvoor kun je een crosshybride fiets gebruiken?

Doordeweeks neem je makkelijk een tas mee naar het werk en in de weekenden je tassen voor een fietsweekend. Een crosshybride kun je dan ook als stadsfiets gebruiken, voor sportieve ritten en alles wat daar tussenin valt. Met een crosshybride kun je alle richtingen uit. En het mooie daarvan is dat je hiervoor maar één fiets hoeft te hebben. Dat scheelt ruimte.

Tweedehands crosshybride fietsen van Giant, Koga, Trek of Cube

Merken die gespecialiseerd zijn in crosshybrides hebben vaak ook mountainbikes en racefietsen. De ervaring die ze opdoen bij dat type fietsen passen ze toe bij het ontwerp en de ontwikkeling van crosshybrides. Bekijk hier het aanbod van:

Het verschil tussen een crossybride fiets en een racefiets

Het grootste zichtbare verschil tussen een racefiets en een crosshybride is het rechte stuur, waardoor je meer rechtop zit. Het frame van een crosshybride is meestal voorzien van oogjes, waardoor je makkelijk spatborden, verlichting, een vast slot of een bagagedrager kunt monteren. Dat is vooral handig om schoon en droog te blijven, veilig en gemakkelijk om extra spullen op je fiets mee te nemen. Crosshybride fietsen hebben een sportieve zit en hebben vaak comfortabele voorvorkvering. De banden hebben kleine nopjes aan de zijkanten, waardoor je ook op onverharde paden grip houdt. Dankzij de derailleurversnellingen heb je altijd het ideale verzet bij je, zelfs in een heuvelachtige omgeving. Om goed af te kunnen remmen is een crosshybride voorzien van krachtige v-brakes of schijfremmen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen