BOVAG Afleverbeurt

Een occasion van viaBOVAG.nl wordt altijd afgeleverd met BOVAG Garantie en BOVAG Omruilgarantie. Voor extra zekerheid kunt u verder kiezen voor een BOVAG Afleverbeurt. Dan levert het garagebedrijf de auto af nadat die op een aantal punten goed nagekeken is. Dan kunt u zonder zorgen de weg op.

Wat houdt een BOVAG Afleverbeurt in?

Als u met viaBOVAG uw ideale occasion hebt gevonden, zorgt een BOVAG Afleverbeurt ervoor dat ook het onderhoud van de auto bij aankoop goed zit. Een BOVAG Afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt: de vloeistoffen worden gecontroleerd en ook wordt de auto gecontroleerd op belangrijke slijtagedelen, zoals de toestand van de banden, de remmen en de distributieriem.

Waarom is een BOVAG Afleverbeurt zo belangrijk?

Zeker bij een grote aankoop als een auto wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een BOVAG Afleverbeurt zorgt voor extra zekerheid. Niet alleen is de occasion beschermd met de standaard BOVAG Garantie, maar ook weet u dankzij de BOVAG Afleverbeurt zeker dat u het eerste halfjaar geen onderhoudskosten aan de auto hebt. Een BOVAG Afleverbeurt biedt namelijk een aantal fijne zekerheden.

Garanties en zekerheden van een BOVAG Afleverbeurt

Een auto met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste zes maanden (of 6.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij. De distributieriem gaat nog minimaal 10.000 km mee, de zomer- of all-season banden hebben nog minimaal 2,5 mm profiel en als de auto is afgeleverd op winterbanden, dan hebben die minimaal 5,5 mm profiel. De APK is nog minimaal zes maanden geldig.

Meer zekerheden

De BOVAG Afleverbeurt is onderdeel van een aanbod van meerdere opties die extra zekerheid bieden bij de aanschaf van een tweedehands auto. Zo is er ook het BOVAG-label 100% Onderhouden, dat garandeert dat de onderhoudsgeschiedenis van de auto helemaal klopt. Behalve voor de BOVAG Afleverbeurt kunt u ook kiezen voor de BOVAG 40-Puntencheck. Dan kijkt de garage de auto extra grondig na en hebt u nog meer zekerheid dat uw occasion helemaal in orde is.

Toch iets niet naar wens?

In het geval van een geschil over de BOVAG Afleverbeurt kunt u een beroep doen op BOVAG Hulp bij Klachten. U kunt als consument ook naar de Geschillencommissie Voertuigen, op basis van de BOVAG-reparatie- en onderhoudsgarantie van zes maanden uit de particuliere voorwaarden BOVAG-afdeling autobedrijven.