We hebben 244 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Bedrijfswagen
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Nieuwe bedrijfswagens en occasion bedrijfswagens bij viaBOVAG.nl

Bedrijfswagens zijn een vaste waarde in het straatbeeld. Er zijn talloze carrosserievarianten en mogelijkheden. Populaire merken zijn Volkswagen , Mercedes , Peugeot , Fiat , Ford en Renault .

Populaire merken bedrijfswagens: Volkswagen, Mercedes, Peugeot, Fiat, Ford en Renault

Er zijn diverse merken die bedrijfswagens aanbieden. Populaire merken en modellen zijn de Volkswagen Transporter, Mercedes-Benz Sprinter, Peugeot Partner, Fiat Ducato, Ford Transit en de Renault Trafic. Ook de Nissan -bedrijfswagens, Toyota -bedrijfswagens en Citroën -bedrijfswagens zijn in trek, evenals een VW-bedrijfswagen. Populaire bedrijfswagens:

Bedrijfswagens met grijs kenteken

Zakelijk aangeschafte bedrijfsauto’s dragen een speciaal kenteken. Dit wordt in de volksmond een grijs kenteken genoemd. Om voor een grijs kenteken in aanmerking te komen, dient een bestelauto aan strenge eisen te voldoen omtrent de binnenruimte, zijruiten en zitplaatsen. Bij auto’s met een grijs kenteken hoeft de eigenaar geen aanschafbelasting (BPM) af te dragen. Verder kan de eigenaar als ondernemer de BTW terugvorderen. Op ViaBOVAG.nl worden bestelauto’s vaak zonder BTW en BPM aangeboden. Let op dat particulieren bij aanschaf van een bedrijfswagen wel BTW en – in de meeste gevallen – ook BPM verschuldigd zijn.

Tweedehandse, gebruikte bedrijfswagens

Van bedrijfswagens bestaan diverse generaties. Er is een groot aanbod aan tweedehands bestelauto’s. De bedrijfswagens zijn vaak voorzien van een dieselmotor. Elektrische bedrijfswagens zijn er ook. Bij de zoektocht naar een tweedehands bestelauto dient gelet te worden op het onderhoud en de inrichting van de auto. Bij de koop wordt de laadruimte vaak voor diverse doeleinden aangepast. Verschillende uitvoeringen:

Carrosserievarianten bedrijfswagens

Bedrijfswagens zijn grofweg onder te verdelen in de categorieën compact, middelgroot en groot. Een Volkswagen Caddy is bijvoorbeeld een compacte bedrijfsauto. De Volkswagen Transporter is middelgroot. De Volkswagen Crafter valt in de categorie groot. Ook pick-ups worden vaak ingezet als bedrijfsauto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen