We hebben 21 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Microcar
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Microcar occasions en nieuwe Microcar kopen bij viaBOVAG.nl

Microcar is een Franse fabrikant van brommobielen, opgericht in 1984. Sinds 2008 is het onderdeel van Ligier Automobiles en samen vormen ze de op twee na grootste fabrikant van microcars.

Wat is Microcar?

Dit soort zeer compacte voertuigen worden microcars genoemd, dus Microcar heeft de ideale merknaam voor wat ze bieden. In Nederland duiden we dit segment aan als brommobielen. Frankrijk was een van de eerste landen waar veel vraag ontstond naar brommobielen, mede doordat er onder bepaalde voorwaarden zonder rijbewijs in gereden mag worden. Daarom zijn er veel brommobielfabrikanten in Frankrijk, zeker merken die net als Microcar al lang bestaan. In Nederland heb je voor een brommobiel wel altijd een rijbewijs nodig, maar een brommerrijbewijs is voldoende.

Microcar nieuwe modellen

Microcar levert nieuw drie modellen: de Microcar M.Go , de Microcar Dué en de Microcar Myli. De Microcar M.Go kan je als het topmodel zien. Dit model biedt de meeste luxe en is een van de meest praktische modellen van het merk. Dat combineert hij ook nog met een moderne, aansprekende vormgeving. De Microcar Dué is een variant van de M.Go. De Dué biedt dezelfde uitrustingen, maar is ietsje voordeliger. Vooral onderscheidt de Dué zich met een geheel andere achterzijde, die wat coupéachtiger is. Dat is misschien minder praktisch, maar ziet er wel sportiever uit. De voordeligste nieuwe Microcar is de Microcar Myli. Qua carrosserievorm lijkt die op de M.Go, maar de Myli is een eenvoudiger uitgerust model en – vooral – altijd volledig elektrisch aangedreven. Een stille brommobiel dus.

Microcar tweedehands

Een nieuwe Microcar is leverbaar vanaf 13.995 euro voor de elektrische Microcar Myli. Een Myli met alles erop en eraan zit op ruim 20.000 euro. Met deze prijzen zit Microcar in het hogere segment van microcars, maar daar krijg je dus wel ook meer voor terug. Een Microcar kopen kan een stuk voordeliger, namelijk door te zoeken naar een Microcar occasion. Dan behoort een Microcar al tot de mogelijkheden met een budget vanaf ruim 5.000 euro. Dan krijg je bijvoorbeeld een Microcar M.Go van de eerste generatie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen