We hebben 17 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Daihatsu
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Daihatsu occasions en nieuwe Daihatsu bij viaBOVAG.nl

Daihatsu is een Japanse producent van compacte en zuinige auto's, in 1907 opgericht onder een andere naam. In 1951 gaat het bedrijf verder onder de naam Daihatsu. Het merk is sinds 2016 onderdeel van Toyota Motor Corporation (Toyota). Daihatsu levert in Europa geen nieuwe auto’s meer.

Dat Daihatsu zich in 2016 uit Europa terugtrekt, heeft veel te maken met de financiële crisis van 2007-2008, in gang gezet door de ondergang van de grote investeringsbank Lehman Brothers. De export van Daihatsu loopt terug en het merk zegt geen goede winst meer te kunnen maken op de compacte Daihatsu modellen. Die staan goed bekend. Daihatsu-modellen zijn compact, zuinig en heel betrouwbaar.

Populaire Daihatsu-modellen: Cuore, Sirion, Terios, Materia, Charade, Move, Trevis en Feroza

Populaire Daihatsu-modellen zijn de Cuore, Sirion, Terios, Materia, Charade, Move, Trevis en Feroza. De Cuore is een stadsauto van ongeveer 3,5 meter lang. Concurrenten zijn bijvoorbeeld de Peugeot 107 , Hyundai i10 en Volkswagen up! De Daihatsu Terios is een kleine SUV en de Feroza een kleine terreinwagen, vergelijkbaar met de Suzuki Jimny . Populaire Daihatsu-modellen zijn:

Tweedehandse Daihatsu kopen met garantie

De occasions van Daihatsu staan bekend om hun betrouwbaarheid en zuinigheid. De Daihatsu Sirion is een slag groter en ruimer dan de Cuore. Vergelijk de Sirion maar met een Toyota Yaris of Opel Corsa . De Sirion is altijd een praktische 5-deurs auto. Een automaat is mogelijk. De Daihatsu Materia is gebaseerd op de Sirion. De Materia is echter een 5-deurs kubusvormige MPV met nog meer binnenruimte. De Daihatsu Terios is een compacte SUV met hogere zit. 4x4-aandrijving is niet standaard maar behoort wel tot de mogelijkheden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen