We hebben 2 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Chrysler
Grand Voyager
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Chrysler Grand Voyager occasions en nieuwe Chrysler Grand Voyager bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Chrysler Grand Voyager

De Chrysler Grand Voyager is een full-sized luxe auto die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. Hij is standaard uitgerust met lederen zetels, elektrische ramen en een ingebouwde DVD-speler. De Grand Voyager beschikt ook over een krachtige V6-motor en vierwielaandrijving voor superieure prestaties en weggedrag. Als u op zoek bent naar een ruime en luxueuze auto voor gezinsuitstapjes, dan is de Chrysler Grand Voyager de perfecte keuze.

De voordelen van de Chrysler Grand Voyager

De Chrysler Grand Voyager is een auto die veel voordelen biedt aan zijn bestuurders. Een van de belangrijkste voordelen van de auto is dat hij ruim is en comfortabel plaats biedt aan maximaal zeven personen. Dit maakt het een geweldige auto voor gezinnen of groepen vrienden die samen moeten reizen. Bovendien is de Grand Voyager voorzien van een groot aantal functies die het rijden plezierig maken, zoals een groot touchscreen display, verwarmde stoelen en een zonnedak. Een ander voordeel van de auto is dat hij zuinig is, zodat bestuurders zich geen zorgen hoeven te maken dat ze te veel geld kwijt zijn aan benzine.

Het verbruik van de Chrysler Grand Voyager

De Chrysler Grand Voyager is een zuinige minivan die perfect is voor gezinnen. Hij haalt een EPA-geschatte 9,4 l/100 km (1 op 10,6) in de stad en 6,7 l/100 km (1 op 14,9) op de snelweg, waarmee hij een van de zuinigste minivans op de markt is. De Grand Voyager is ook uitgerust met een aantal brandstof besparende voorzieningen, zoals een motorstop-startsysteem, een brandstof besparende modus en een automatisch start/stop-systeem.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen