We hebben 14 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Aston Martin
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Aston Martin occasions en nieuwe Aston Martin bij viaBOVAG.nl

Het favoriete automerk van geheim agent James Bond ofwel 007, dát is Aston Martin. Al jaren schitteren de auto’s van Aston Martin op het witte doek in Bondfilms. Maar ook in het echte leven kom je ze tegen. Gelukkig maar, want de modellen van het Britse Aston Martin combineren power met schoonheid. Aston Martin wordt in 1913 opgericht. Het edele Britse merk brengt de ene na de andere prachtige sportauto uit. Een voorbeeld is de Aston Martin DB5 uit de jaren 60. De auto wordt wereldberoemd door zijn rol in de Bondfilm Goldfinger uit 1964. Geheim agent James Bond rijdt in die film in de DB5 die voor de film met een schietstoel en mitrailleurs is uitgerust. Het productiemodel heeft deze items uiteraard niet.

Populaire Aston Martin-modellen: V8 Roadster, Vanquish, Vantage, DB5, DB9, DB11, Vulcan, Valkyrie en DBS

Sinds de oprichting, speelt Aston Martin zich in de kijker als producent van begerenswaardige sportauto’s. Die noemt het merk zelf ook wel ‘Gentleman Racers’, sportauto’s voor heren. Populaire Aston Martin-modellen zijn de:

Aston Martin V8 en V12

Aston Martin levert zijn modellen doorgaans met krachtige benzinemotoren met veel cilinders. Het aantal cilinders hangt af van het model. Aston Martin-modellen met een V8 zijn onder meer de Vantage en DB11. Voorbeelden Aston Martin-modellen met V12:

Aston Martin limited editions: Valkyrie, Vulcan, Vantage GT8, Vantage GT12

Aston Martin brengt ook verschillende gelimiteerde modellen op de markt met een zeer beperkte oplage. Voorbeelden zijn de Valkyrie, Vulcan, Vantage GT8 en Vantage GT12. Als occasion zijn deze Aston Martin-modellen zeer prijzig, net als de klassieke Aston Martin-modellen zoals de DB3, DB4 GT Zagato of de DB5.

Aston Martin voor de familie: Cygnet of Rapide

Aston Martin kent ook meer praktische auto’s. Bijvoorbeeld de Cygnet, een kleine stadsauto op basis van de Toyota iQ. De Rapide is een vierdeurs sportcoupé met vier zitplaatsen en een redelijk grote bagageruimte.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen