We hebben 183 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Urban Arrow
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Urban Arrow elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Urban Arrow startte in 2010 met de productie van elektrische bakfietsen. Hun doel is om de stad daarmee stiller te maken en te vergroenen. Ze willen koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Urban Arrow is één van de snelst groeiende producenten van elektrische transportfietsen ter wereld en werd in 2019 overgenomen door Pon Holdings, dezelfde eigenaar als Gazelle , Kalkhoff en Union .

Urban Arrow elektrische bakfietsen

Urban Arrow zijn misschien wel de modernste elektrische bakfietsen van Nederland. En daarbuiten, want inmiddels is het merk in meerdere landen te vinden. Het frame van een Urban Arrow bakfiets is van aluminium, waarbij het voorframe modulair is. Hierdoor kun je de bakfiets veranderen, wanneer jouw wensen anders worden. De bak op de fiets is van industrieel piepschuim, ook wel EPP genoemd. Dit materiaal beschermt je kinderen of lading goed en zorgt ervoor dat de bakfiets licht van gewicht is. Daardoor is de deze makkelijk te besturen. Bij de aandrijving van de elektrische bakfietsen vind je Bosch-motoren.

Family, Shorty en Cargo

De Family is geschikt voor het vervoer van kinderen. Deze hebben een verlaagde zitpositie, waardoor je wegligging beter is. Dat is wel zo veilig. De Shorty is de lichtste Urban Arrow die er is n is geschikt voor bezorgdiensten en het vervoer van een kind. De Cargo tenslotte wordt vaak ingezet voor het vervoer van grote spullen door de stad. Bekijk hier het aanbod van Urban Arrow elektrische bakfietsen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen