We hebben 169 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Sensa
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Sensa fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Sensa fietsen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. En hoewel de naam je misschien doet denken aan een buitenlands merk, komen de fietsen gewoon uit Nederland. Inmiddels worden hun bikes wel in meerdere landen verkocht. Sensa startte als groothandel Intersens en begon later met de verkoop van eigen fietsen. Eerst in het sportieve segment, zoals Sensa racefietsen en mountainbikes , later werden stadsfietsen en elektrische fietsen aan het assortiment toegevoegd. De kracht van Sensa is dat zij kunnen concurreren met modellen van de concurrentie, waarbij zij een zeer scherpe prijsstelling hanteren.

Racefietsen van Sensa: Romagna, Umbria en Giulia

Zo hebben de carbon racefietsen van de Giulia serie een lichtgewicht frame. Er zijn verschillende varianten, zoals een endurance racer, een aeroracer en een lichtgewicht versie. De Sensa Romagna is een betaalbare allround racefiets met een betrouwbaar aluminium frame. Datzelfde geldt ook voor de Sensa Umbria, het instapmodel van Sensa.

Bekijk hier de racefietsen van Sensa:

Sensa mountainbikes

Ook bij de mountainbikes hanteert Sensa dezelfde filosofie: een goede fiets met een scherpe prijs. Daarvoor bieden ze high-end carbon mountainbikes, maar ook een degelijke aluminium variant, zoals de Sensa Livignio, die een beproefde geometrie heeft.

Sensa hybrides en e-bikes

Voor fietstochten of voor woon-werkverkeer is de Sensa Superlite ideaal. Deze hybride fiets is verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij de opgedane kennis vanuit het sportieve segment is toepast. De fiets is verkrijgbaar in een dames -, heren - en met een mixed frame. Ben je op zoek naar een elektrische fiets van Sensa? Dan is de sportieve Sensa Travel een geschikte fiets voor het afleggen van langere afstanden met trapondersteuning. Deze e-bike is er in verschillende varianten, die gebruikmaken van een Shimano Steps motor.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen