We hebben 14 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Babboe
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Kleur

Tweedehands Babboe bakfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Bakfietsen zijn er in veel soorten en maten. Waren het vroeger logge, lastig te besturen fietsen, tegenwoordig zijn bakfietsen wendbare, veilige en hippe vervoersoplossingen. Bakfietsen zijn heel handige fietsen om grotere volumes mee te vervoeren. Het Nederlandse merk voor bakfietsen Babboe heeft zich vooral gespecialiseerd in het veilig vervoeren van kinderen met een bakfiets. Het merk werd in 2005 opgericht door een groep ouders, die de wens hadden om een betaalbare bakfiets op de markt te brengen. Naast bakfietsen voor het vervoer van kinderen, heeft Babboe ook een bakfiets in het assortiment voor het vervoer van honden. Sinds enkele jaren vind je ook Babboe elektrische bakfietsen in hun assortiment.

Babboe City of Babboe Big kopen

De eerste bakfiets die op de markt verscheen was de Babboe Big, een robuuste bakfiets met drie wielen die plaats biedt aan vier kinderen en ideaal is om boodschappen mee te doen. Later werd de Babboe City bakfiets geïntroduceerd, dit is een smalle bakfiets met twee wielen. Daardoor is deze zeer wendbaar en ideaal voor gebruik in de stad of om langere afstanden mee te fietsen. In deze bakfiets biedt plaats aan twee kinderen, breid je de bakfiets uit met een extra bankje dan kun je vier kinderen vervoeren.

De Babboe Curve of Carve: allebei met ronde hoeken

De Babboe Curve dankt zijn naam aan de ronde vormen. Deze bakfiets heeft drie wielen en je kunt er vier kinderen mee vervoeren. Ook is er plaats voor een Maxi-Cosi drager. Er is ook een elektrische variant van de Babboe Curve beschikbaar: dat is de Babboe Curve-E. De Babboe Carve heeft de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de wendbaarheid van een tweewielbakfiets. Hierbij beweegt de bak tijdens het fietsen door de bochten mee, waardoor de bakfiets fietst als een tweewieler. In de bak is plek voor twee kinderen. Bekijk hier het aanbod van de verschillende Babboe bakfietsen:

  • Babboe City

  • Babboe Big

  • Babboe Curve

  • Babboe Carve

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen