We hebben 15 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Kia
Optima Sportswagon
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Kia Optima Sportswagon occasions en nieuwe Kia Optima Sportswagon bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Kia Optima Sportswagon

De Kia Optima Sportswagon is een gestroomlijnde en stijlvolle auto die uitstekende prestaties levert en zuinig omspringt met brandstof. Hij wordt geleverd met een 2.0L turbomotor die 245 pk en 353 Nm koppel levert. De Sportswagon is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals Blind Spot Detection en Rear Cross Traffic Alert om u veilig op weg te helpen. Hij heeft een ruim interieur dat gemakkelijk plaats biedt aan vijf passagiers, en de kofferbak biedt voldoende opbergruimte voor al uw spullen.

De voordelen van de Kia Optima Sportswagon

De Kia Optima Sportswagon is een geweldige auto voor alle soorten bestuurders. Hij beschikt over tal van functies om uw rit comfortabel en leuk te maken, plus alle veiligheidsvoorzieningen die u nodig hebt om met een gerust hart de weg op te gaan. De Optima Sportswagon is een geweldige keuze voor gezinnen, omdat hij veel laadruimte heeft en gemakkelijk te besturen is. Hij is ook perfect voor forenzen, want hij haalt goede brandstofkilometers en heeft een schat aan technische voorzieningen om uw rit gemakkelijker te maken. Bovendien is de Sportswagon verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Het verbruik van de Kia Optima Sportswagon

De Kia Optima Sportswagon heeft een 2.0-liter motor die 173 pk levert en een zestraps automatische transmissie. De Sportswagon heeft een EPA geschat brandstofverbruik van 9,0 l/100 km (1 op 11,1) in de stad en 6,5 l/100 km (1 op 15,3) op de snelweg. Hij heeft ook een laadcapaciteit van 65,7 kubieke meter met de achterbank neergeklapt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen