We hebben 862 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Coupe
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Coupé – nieuw en occasions

Een coupé is een sportief gelijnde auto doordat het dak aan de achterzijde naar beneden afloopt. Een coupé is in de klassieke betekenis van het woord een 2-deurs auto met een kofferbak. De achterruit blijft op zijn plek als de kofferbak opengaat. Vaak ontbreekt de B-stijl.

Recente voorbeelden van auto’s die het klassieke begrip van coupé omarmen, zijn de Audi A5 Coupé, BMW 3 Serie Coupé, Mercedes-Benz C-Klasse Coupé en Toyota GT86. Tegenwoordig kan een coupé echter ook zijn uitgerust met een grote achterklep waarbij de achterruit wél meebeweegt. Een voorbeeld is de Audi TT. Een coupé is bijna altijd uitgerust met een kleine achterbank of in plaats hiervan twee aparte zitplaatsen. Vanwege de beperkte ruimte hier zit een volwassene vaak niet echt comfortabel. Daarom wordt een coupé soms aangeduid als 2+2 waarmee twee volwaardige en twee minder volwaardige zitplaatsen bedoeld worden. Tegenwoordig nemen we het begrip coupé ruimer. Mercedes-Benz noemt zijn CLS ook een coupé. Maar feitelijk is de Mercedes-Benz CLS een grote 4-deurs sedan met aflopende daklijn. Populaire coupés zijn

Tweedehandse coupés

Op viaBOVAG.nl vind je tweedehandse coupés van verschillende merken. Wie denkt dat tweedehandse coupés alleen zijn weggelegd voor mensen met een dikkere beurs heeft het mis. De Renault Mégane Coupé is bijvoorbeeld zo’n betaalbare tweedehandse coupé. Dat geldt ook voor de Italiaanse Alfa Romeo GT en BMW 3 Serie Coupé , aangezien die laatste al een tijdje op de markt is en oudere modellen scherp geprijsd kunnen zijn. Een ding is zeker: wie een keuze maakt uit het aanbod aan tweedehandse coupés, verzekerd zichzelf van een sportief gelijnde auto met een tamelijk exclusief karakter.

Populaire coupés: Mercedes, BMW, Audi, Fiat en Renault

Populaire coupés komen van de luxemerken Audi, BMW en Mercedes. Nieuw kosten deze coupés een aardige duit, maar tweedehands zijn ze stukken betaalbaarder. Maar ook bij minder dure merken vind je populaire coupés, zoals bij Fiat de Coupé Fiat en bij Renault de eerder genoemde Mégane Coupé en Laguna Coupé. Populaire merken:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen