Motor occasion kopen op viaBOVAG.nl

Op zoek naar een motor occasion of nieuwe motor? Zonder addertjes onder het gras en mét zekerheid? Jouw tweedehands of nieuwe motor vind je snel en eenvoudig op viaBOVAG.nl, dé betrouwbare occasionsite!

viaBOVAG.nl is een initiatief van BOVAG, al sinds 1930 de brancheorganisatie van talrijke motorbedrijven en -dealers die een professionele service hoog in het vaandel hebben staan. Alleen dan krijgen ze het BOVAG-keurmerk. Ze moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat je je motor occasion of nieuwe motor op viaBOVAG.nl met een gerust hart kunt aanschaffen.

Standaard inbegrepen. Alle motoren op viaBOVAG.nl hebben de volgende zekerheden:

  • BOVAG Garantie. Minimaal 12 maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie.

  • BOVAG Omruilgarantie. Binnen 2 weken na levering en maximaal 500 gereden kilometers omruilen.

  • BOVAG Afleverbeurt. Rij de eerste zes maanden (of 3.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij.

  • BOVAG 40-Puntencheck. Uitgebreide check op o.a. motorisch gedeelte, banden, wielen en vloeistoffen.

  • Heldere all-in prijzen. De prijs van het voertuig is inclusief alle zekerheden en garantie. Er zijn geen bijkomende kosten, zoals rijklaarmaakkosten.

Tweedehands motor kopen met BOVAG Garantie

Een van de zekerheden die je krijgt als je een tweedehands of nieuwe motor op viaBOVAG.nl koopt, is BOVAG Garantie. In het geval je een tweedehands motor wilt kopen met BOVAG Garantie, ben je op viaBOVAG.nl altijd verzekerd van minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie.

Naast BOVAG Garantie kunnen ook alternatieve aankoopgaranties worden aangeboden op viaBOVAG.nl, mits die maar gelijkwaardig zijn aan of beter zijn dan de 12 maanden BOVAG Garantie. BOVAG controleert dat.

Groot aanbod Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Yamaha en Harley Davidson motoren

Op viaBOVAG.nl vind je snel en eenvoudig een groot aantal populaire merken. Voorbeelden zijn: Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Yamaha en Harley Davidson. Maar ook Kawasaki, Suzuki, Triumph, KTM en Moto Guzzi kom je op viaBOVAG.nl tegen.

Liever meteen een specifiek model zoeken? Ook dat kan op viaBOVAG.nl. Denk bijvoorbeeld aan de BMW R 1200 GS, de Suzuki V-Strom, de Honda Fireblade of de Kawasaki Z900. En ook als je wat algemener zoekt, zoals een naked motor, tour motor of een allroad motor zit je goed bij viaBOVAG.nl.