Occasion of nieuwe auto kopen op viaBOVAG.nl

Op zoek naar een tweedehands of nieuwe auto? Zonder addertjes onder het gras en mét zekerheid? Jouw tweedehands of nieuwe auto vind je snel en eenvoudig op viaBOVAG.nl, de helpende hand van rijdend Nederland.

viaBOVAG.nl is een initiatief van BOVAG, al sinds 1930 de brancheorganisatie van talrijke autobedrijven en -dealers die een professionele service hoog in het vaandel hebben staan. Alleen dan krijgen ze het BOVAG-keurmerk. Ze moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zodat je je tweedehands of nieuwe auto op viaBOVAG.nl met een gerust hart kunt aanschaffen. Verder profiteer je van allerlei zekerheden als je een tweedehands of nieuwe auto op viaBOVAG.nl koopt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

Alle auto's op viaBOVAG.nl hebben de volgende zekerheden:

  • BOVAG Garantie. Minimaal 12 maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie.

  • BOVAG Omruilgarantie. Binnen 2 weken na levering en maximaal 750 gereden kilometers omruilen.

  • Heldere all-in prijzen. De prijs van het voertuig is inclusief alle zekerheden en garantie. Er zijn geen bijkomende kosten, zoals rijklaarmaakkosten.

Daarnaast hebben we ook optionele zekerheden, namelijk:

  • BOVAG Afleverbeurt. Rij de eerste zes maanden (of 6.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij.

  • BOVAG 40-Puntencheck. Uitgebreide check op o.a. motorisch gedeelte, banden, wielen en vloeistoffen.

  • 100% Onderhouden label. 100% Onderhouden is een label waaraan je auto’s kan herkennen met volledige en kloppende onderhoudshistorie.

Tweedehands auto kopen

Een tweedehands auto kopen die op benzine rijdt, of liever een diesel, een elektrische auto, hybride auto of waterstof auto? Vind de auto die bij jou past op viaBOVAG.nl. Alle kopen worden gesloten met een aangesloten BOVAG bedrijf.

Op zoek naar een fiets, motor, camper, caravan of vouwwagen? Bekijk het brede aanbod op viaBOVAG.nl; de helpende hand van rijdend Nederland.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto? Bereken je indicatieve inruilwaarde via de inruilwaardetool van viaBOVAG.nl. Hierin wordt er rekening gehouden met de dagwaarde van de auto, leeftijd van de auto en het aantal kilometers dat je hebt gereden. Benieuwd geworden? Bereken hier gratis je inruilwaarde.

Auto verkopen?

Verkoop je auto gratis en gemakkelijk via de Online Autoverkoopservice. Meld je auto gratis aan en ontvang een bod met gegarandeerd prijs. Bod geaccepteerd? We maken een afspraak met je voor het gratis ophalen of innemen van de auto!