Populaire occasions

Geschreven door Robert Veltkamp op woensdag 24 april 2019
Dit artikel is op 10-03-2021 gewijzigd
De leestijd is ongeveer 1 min

Ben je op zoek naar een occasion? Dan is het handig om vooraf te weten welke occasion waardevast is en goed in de markt ligt. Wat zijn nu populaire occasions? We zetten ze voor je op een rij.

Populaire occasions

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is al jaren een heel populaire auto en dit model bleek ook afgelopen jaar de meest verkochte occasion te zijn. Ook de een na beste verkochte is een VW: de Polo. De Opel Corsa, de Opel Astra en de Peugeot 206 completeren de top 5. De helft van de Top 30 meest verkochte occasions wordt gedomineerd door kleine en compacte auto’s.

Top 30 tweedehands auto’s

Populaire gezinsauto’s

Naast de compacte auto’s staan in de Top 30 ook een aantal gezinsauto’s vermeld zoals stationcars. Bijvoorbeeld de Volvo V70. Deze auto is traditioneel sterk en solide en favoriet als gezinsauto. Maar ook de Renault Scénic en Renault Mégane zijn geliefde gezinsauto’s.

Zoek en vind een occasion

Heb je al een merk en model op het oog? Bekijk dan ons aanbod. Je kunt per merk en model, carrosserie en overige opties eenvoudig je gewenste occasion vinden.

Bekijk het aanbod

Robert Veltkamp

Robert Veltkamp is Manager Online Marketing bij viaBOVAG.nl

Robert is verantwoordelijk voor de online marketing van viaBOVAG.nl en draagt zorg voor het online uitbouwen van het merk viaBOVAG.nl. Hij is ondernemend, houdt van data en heeft een passie voor auto's.

Robert Veltkamp