Zeker zijn van je zaak?
Bij viaBOVAG.nl vind je altijd occasions met BOVAG Garantie en Omruilgarantie.

Occasion met automaat kopen

Occasion met automaat kopen? Hier moet je op letten

Steeds meer mensen kiezen voor rijden met een automaat, dat blijkt uit onderzoek van BOVAG en RAI Vereniging. Logisch, want moderne automaten zijn niet meer die trage, futloze en inefficiënte transmissies van weleer. Sommige schakelen sneller dan een handgeschakelde versnellingsbak en andere zorgen zelfs voor een lager verbruik. Hier lees je waarop je moet letten bij het kopen van een occasion met automaat.

Lees meer

hoe kies je de juiste caravantrekker

Hoe kies je de juiste caravantrekker? Let hierop voor het kiezen van de juiste trekauto

Wie graag met de caravan op vakantie gaat, stelt specifieke eisen aan een auto. Diverse eigenschappen bepalen of een auto geschikt is als trekauto. In dit artikel vertellen we waarop je moet letten bij het kopen van een goede caravantrekker.

Lees meer

Wat is de ideale vakantieauto

Met de auto op vakantie, wat is de ideale vakantieauto?

Met de auto op vakantie gaan, dat doen we graag. Maar wat maakt een auto nu tot de ideale vakantieauto en hoe stoom je je auto klaar voor een roadtrip? Hier lees je alles over het ideale vervoermiddel voor een autovakantie.

Lees meer

Hybride auto kopen - waar moet je op letten

Hybride auto kopen, waar moet je op letten?

Het Nederlandse wagenpark kent een groeiend aantal hybride auto’s, inmiddels zijn het er al ruim 250.000. Een hybride auto combineert een benzine- of dieselmotor met een elektromotor. Hybride auto’s zijn er in diverse soorten, maar het doel is steeds hetzelfde: een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Het kopen van een hybride occasion kan dus heel interessant zijn. In dit artikel lees je waarop je moet letten bij het kopen van een hybride auto.

Lees meer

10 auto's met een hoge instap

10 auto's met een hoge instap

Makkelijk in- en uitstappen, veel overzicht – een auto met een hoge instap heeft veel voordelen. Maar welke opties zijn er? Hier heb je in willekeurige volgorde 10 auto’s met een hoge instap.

Lees meer

Moet ik een nieuwe of tweedehandse auto kopen

Moet ik een nieuwe of een tweedehandsauto kopen?

Moet ik een nieuwe of een tweedehandsauto kopen? Wie stelt zichzelf niet de vraag tijdens de zoektocht naar een andere auto. Beide opties hebben voor- en nadelen. In dit blogartikel lees je alles over het kopen van een nieuwe en van een tweedehandsauto.

Lees meer

Tips voor het kopen van een occasion

Tips voor het kopen van een tweedehands auto

Stel: je bent in de markt voor een andere auto en je zoekt op viaBOVAG.nl naar een prachtige occasion. Waar moet je dan op letten? In dit blogartikel lees je tien tips over het kopen van een gebruikte auto.

Lees meer

Top 10 betrouwbare auto's

Top 10 betrouwbare auto's

Wil je onbezorgd met een betrouwbare gebruikte auto de weg op? Volgens een online enquête van de Consumentenbond zijn dit tien betrouwbare auto’s die je kunt kopen. Houd er echter wel rekening mee dat er natuurlijk altijd iets kan gebeuren en dat er nog meer betrouwbare auto’s te koop zijn. Een officieel BOVAG-bedrijf kan je daarover adviseren.

Lees meer

Top 10 interessante-gezinsautos

Top 10 interessante gezinsauto's

Op zoek naar een leuke gezinsauto? Mooi, want in dit blogartikel vind je 10 interessante gezinsauto’s. Met voor elk wat wils, want we bespreken opties voor kleine én grote gezinnen.

Lees meer

SUV Terreinwagen top 10 in Nederland

Top betaalbare 10 SUV's

Een betaalbare SUV / Terreinwagen? Dat betekent een hoge instap, een stoer uiterlijk, veel ruimte en dat tegen een aantrekkelijke prijs – dat klinkt goed, toch? Hier vind je in willekeurige volgorde tien betaalbare SUV’s: van compacte stadsavonturiers tot stoere terreinauto’s.

Lees meer