Corona maatregelen bij viaBOVAG.nl aanbieders

Geschreven door Robert Veltkamp op vrijdag 8 mei 2020
Dit artikel is op 26-01-2021 gewijzigd
De leestijd is ongeveer 1 min

Onze aanbieders nemen alle voorzorgsmaatregelen in verband met het corona-virus. Lees hier alle voorzorgsmaatregelen die we nemen en die u kunt nemen.

De boodschap van onze premier was duidelijk. Het kabinet heeft besloten tot harde maatregelen per 15 december tot en met 19 januari. Hoogstwaarschijnlijk worden deze maatregelen met 3 weken verlengd. Wat betekent dit voor jou als je geïnteresseerd bent in een voertuig?

De showrooms van onze aanbieders zijn gesloten. Het afleveren van reeds gekochte voertuigen en rijwielen aan huis is wel toegestaan.

Onderhoud en reparatie blijft mogelijk. Locaties voor onderhoud en reparatie van (motor)voertuigen zijn bestempeld als essentieel. Eventuele servicebalies zijn daarvoor geopend. Het contact dient uiteraard coronaproof te lopen.

Wat is wel mogelijk?

  • Proefrit op afspraak aan huis is mogelijk. Je kunt dit aangeven door een vinkje te zetten bij 'proefrit aan huis' bij het aanvragen van een proefrit. De voertuigen die geschikt zijn voor een proefrit aan huis zijn gelabeld.

  • Werkplaatsen en tankstations blijven open

  • Verhuur en wasstraten vallen onder zakelijke dienstverlening en kunnen open blijven

  • Betaal met pin of contactloos

  • Hygiëne heeft onze maximale aandacht

Ben je geïnteresseerd in een bepaalde auto? Vul een formulier in op viaBOVAG.nl en vraag de aanbieder naar de mogelijkheden om te videobellen. We vragen je de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Al onze adverteerders volgen de actuele regels van het RIVM.

Robert Veltkamp

Robert Veltkamp is Manager Online Marketing bij viaBOVAG.nl

Robert is verantwoordelijk voor de online marketing van viaBOVAG.nl en draagt zorg voor het online uitbouwen van het merk viaBOVAG.nl. Hij is ondernemend, houdt van data en heeft een passie voor auto's.

LinkedIn foto Robert Veltkamp